Партньори

wago

Разнообразие на технологията за автоматизация

WAGO предлага ориентирани към бъдещето решения за съвременните машини, системи и сградни технологии, отговарящи на всички изисквания, включително продукти за технологията за автоматизация, които се комбинират идеално помежду си. Тази широка гама включва софтуерни компоненти, продукти за управление и наблюдение, решения за управляващи технологии, входно-изходни системи.


Семо ООД е непрекъснато развиваща се структура, която цели винаги да отговаря на модерните високотехнологични нужди на своите клиенти. Компанията предлага продуктите на, Chint, Noark, Unitronics, Satec, Solcon, Emotron, TosunLUX, SBox.


polaris

“Поларис Лайтинг” ООД е една от най-модерните, динамично развиващи се и иновативни компании за производство и търговия с осветителна техника в България. Фирмата се характеризира с трайно присъствие на пазара в продължение на повече от 20 години.


MMC

ММС е Българска частна компания. От създаването си, фирмата е фокусирана върху внедряване на иновативни решения в областта на климатична, вентилационна и отоплителна техника.